Kreativne radionice (institucionalna podrška)

U svibnju smo imali dvije kreativne radionice u sklopu institucionalne podrške.

16.05.2019. u prostorima Udruge održali smo kreativnu radionicu na kojoj smo izrađivali(malo uranjeno ,ali smo time bili inspirirani) božićne čestitke i usput su se članovi družili….

 

23.05.2019. Ponovno je u prostorijama udruge održana kreativna radionica s temom ukrašavanja i bojanja kartonskih kutijica raznih oblika. Ovaj put smo se skupili u većem broju .Vrijeme je bilo lijepo, te smo i mi bili veselo raspoloženi.

 

19.12.2019. u prostorijama Udruge invalida rada i ostalih osi Virovitica,održana je još jedna u niz kreativna radionica unutar institucionalne podrške. Odaziv na radionicu bio je u većem broju. Izrađivali smo kuglice za bor. Ispale su jako lijepo i svaka je unikat za sebe. Ugodno smo spojili sa korisnim te nam je tako u radu i veselju prošlo vrijeme.

Udruga invalida rada Virovitica koristi institucionalnu podršku zahvaljujući Razvojnoj suradnji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Ministarstva socijalne politike i mladih u provođenju Pilot - programa sustavne podrške udrugama osoba s invaliditetom.

Logo Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

 

Copyright © 2013 Udruga invalida rada Virovitica. Pokreće Joomla!. Tekstovi: Arhiva Udurge invalida rada, i drugi izvori navedeni uz tekst.
Design by Linelab, (Framelab template), osmislio Teofil Korotaj. Joomla! je slobodan softver objavljen pod G [Ministarstvo socijalne politike i mladih RH] NU Općom javnom licencom (GPL).