Redovna i izborna skupština

14. ožujka 2019.

Marija Kelečić i dalje na čelu Udruge invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom Virovitica

 

Udruga invalida rada i ostalih osoba s invaliditetom Virovitica, koja broji 160 članova, danas (četvrtak) je održala redovnu izvještajnu i izbornu Skupštinu. Tom prilikom predsjednica Marija Kelečić, koja ostaje na čelu Udruge, iznijela je Izvješće o radu za prošlu godinu te je istaknula da su se u 2018. godini najviše usmjerili na provođenje projekata, uz obavljanje redovnih aktivnosti kao što su savjetovanje, pomaganje u rješavanju papirologije, kreativne radionice, sportska događanja, izleti i drugo. No, najvažniji su projekti, ističe predsjednica, osobito oni kroz koje nekoga zaposle, a on pomaže članovima.

 

Opširnije...

Turnir Udruge 12.08.2015.

Dana 12.08.2015. godine održan je turnir u kuglanju pikadu i šahu između ekipa Udruge invalida rada Virovitica, zajedno sa udrugom slijepi i slabovidni, sa udrugom gluhi i nagluhi te udrugom civilni žrtava rata. Domaćin organizacije turnira povodom dana grada Virovitica je Udruga gluhi i nagluhi Virovitica. Zajednica sportskih udruga grada Virovitice osigurala je medalje za kuglanje, pikado i šah. Medalje za pojedinačne rezultate dodijelila je Predsjednica udruge invalida rada Marija Kelečić. Domaćin organizacije turnira osigurao je prigodne poklone za prva mjesta. Za prvo mjesto vikend stolica, za drugo mjesto tronožac a za treće mjesto stalak za noževe. Udruga invalida rada osvojila je treće mjesto u ukupnom poretku.

Opširnije...

Otvorena izložba slika "Ljubav i vjera" Ivanke Poslek u Hrvatskom savezu invalida rada

U prostorima Hrvatskog saveza invalida rada u Zagrebu je 30. listopada 2014. godine otvorena izložba slika Ivanke Poslek pod nazivom "Ljubav i vjera". Otvorenju izložbe je prisustvovala predsjednica Udruge invalida rada Virovitice Marija Kelečić i tajnica Đurđica Mirić, te i sama Ivanka Poslek.

Izložba je otvorena i može se razgledati do 14. studenog 2014. godine radnim danom od 10:00 do 14:00 sati u prostorijama Hrvatskog saveza udruga invalida rada u Zagrebu.

Opširnije...

Obavijest - Projekt "Zajedno možemo uvijek više"

Plakat projekta Zajedno možemo uvijek višeUdruga invalida rada Virovitica je u partnerstvu sa gradom Virovitica i općinom Suhopolje potpisala 18. studenog 2014. ugovor za financiranje projekta sa Ministarstvom socijalne politike i mladih. Projekt „Zajedno možemo uvijek više", u vrijednosti od 95.251,00 kn, provodi se od 04. studenog. 2014. do 03. studenog 2015. godine te obuhvaća područje općine Suhopolje koja je od posebne državne skrbi i to su sela i zaseoci : Dvorska, Trapinska, Cabuna, Borova i Suhopolje. Projekt je usmjeren na smanjenje i prevenciju socijalne isključenosti socijalno osjetljivih skupina. Aktivnosti koje udruga provodi su pomoć starim i nemoćnim osobama (pomoć u kući) gdje smo zaposlili jednu osobu do 30 godina starosti. Kroz projekt ćemo organizirati stručna predavanja u vezi dosmrtnog, doživotnog uzdržavanja gdje starije osobe imaju ponekad veliki problem kada se tiče njihove ostavštine gdje za života ostaju bez svoje imovine. Udruga će kroz aktivnosti projekta okupiti starije osobe na kreativnim radionicama kako bi spriječila usamljenost i potakla starije osobe na druženje gdje se mogu opustiti i provesti svoje dane u zajedničkom druženju.

Opširnije...

Evaluacija projekta "I will - I know - I can!"

30. rujan 2014.
U sklopu projekta ”I will – I know – I can!” 30. 09. 2014. godine u Višnjici je održan follow up sastanak, organiziran od udruge S. O. S. Virovitica u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom Slatina na kojem su prisustvovali predsjednica UIR-a Marija Kelečić i predstavnici udruge. Na sastanku su kroz pregled projekta prikazani ostvareni rezultati i dostignuća ostvareni u prethodnih 16 mjeseci provedbe projekta.

Opširnije...

Udruga invalida rada Virovitica koristi institucionalnu podršku zahvaljujući Razvojnoj suradnji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Ministarstva socijalne politike i mladih u provođenju Pilot - programa sustavne podrške udrugama osoba s invaliditetom.

Logo Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva

 

Copyright © 2013 Udruga invalida rada Virovitica. Pokreće Joomla!. Tekstovi: Arhiva Udurge invalida rada, i drugi izvori navedeni uz tekst.
Design by Linelab, (Framelab template), osmislio Teofil Korotaj. Joomla! je slobodan softver objavljen pod G [Ministarstvo socijalne politike i mladih RH] NU Općom javnom licencom (GPL).